Monday, July 20, 2015

Luxusné vozidlá v našom vozovom parku

Záleží nám na tom, ako sa v našich autách cítite a chceme, aby vaša jazda bola bezpečná a pohodlná. Vaša spokojnosť so službami, bezpečnosť a komfort sú naše hlavné priority. To je dôvod, prečo v Bratislava Airport Taxi jazdíme len na kvalitných, moderných a luxusných vozidlách. Do nášho vozového parku pribudli nové vozidlá značky Mercedes, triedy E. Veríme, že naši klienti ocenia celkovú kvalitu jazdy, ktorú ponúkame.


bratislava-airport-taxi

Ponúkame bezpečnosť v luxusnom a modernom vozidle


Práve výskum nových bezpečnostných technológií je oblasť, ktorá motivuje inžinierov značky Mercedes-Benz k maximálnym výkonom. Mercedes tak ponúka ucelenú koncepciu bezpečnosti, ktorá približuje ich vozidlá k vízii jazdenia bez nehody. Jednotlivé bezpečnostné systémy majú za cieľ prispieť k bezpečnejšej jazde ako takej a pomôcť pasažierom aj v nebezpečných situáciach. Keďže bezpečnosť cestujúcich je našou prioritou, vieme, že samotné vozidlo sa o ňu nepostará. Preto si dávame záležať na odbornosti a spoľahlivosti našich vodičov.

Ponúkame pohodlie a komfort


Jednou z príjemných vlastností nových vozidiel je priestrannosť v zadnej časti vozidla a pohodlné nastaviteľné sedadlá s opierkami, čo ocenia naši zákazníci najmä pri dlhšej ceste. Počas horúceho leta sa o teplotný komfort postará automatická klimatizácia, naopak v zime zas na vás bude čakať príjemne vyhriate vozidlo. Znížená hlučnosť motora zabezpečuje v interéri dobrú počuteľnosť pri komunikácii alebo relax pri počúvaní hudby z kvalitného audio systému.

Bratislava Airport Taxi ponúka:


  • profesionálne služby v oblasti prepravy
  • fixné ceny bez skrytých poplatkov
  • 24/7 privátne letiskové prepravy
  • profesionálni vodiči a moderné luxusné vozidlá

Zabezpečujeme transfery z letiska v Bratislave, Prahe, Viedni a Budapešti.

Foto : Bratislava Airport Taxi