Thursday, May 21, 2015

Bratislava Airport Taxi radí

Príprava na pracovnú cestu


Práca biznismena obnáša aj časté služobné cesty, na ktorých uzatvára nové obchody. Popri plánovaní pracovnej cesty, vybavovaní letenky, rezervácie transportu z letiska a balení batožiny, musí ešte stihnúť zadať pokyny svojim podriadeným, aby všetko fungovalo aj v čase jeho neprítomnosti. V ďalších riadkoch si povieme ako čo najefektívnejšie využiť čas a minimalizovať zaťaženie pred pracovnou cestou.

pracovna cesta taxikom

Systematická príprava


Ak biznismen cestuje pravidelne, mal by mať vždy pripravené všetky nevyhnutné veci. Každý má svoj súkromný repertoár základných vecí, bez ktorých by to nebolo ono. Veľmi obľúbená je tzv. checkpoint friendly taška, kde máte vyhradené samostatné miesto na laptop, aby sa urýchlila kontrola na letisku. Tradičnú bezpečnostnú kontrolu môžete obísť tak, že sa zaregistrujete do frekventovaných leteckých programov (Global Entry), ktoré schvaľujú cestujúcim vstup na palubu lietadla vopred. Nezabudnite si pred cestou skontrolovať dátové obmedzenia mobilného operátora v súvislosti s cestovaním. Ak potrebujte mať na pracovnom stretnutí prezentačný materiál, ktorý si nedokážete zobrať so sebou, nechajte si ho poslať v zvláštnom balení v dostatočnom predstihu pred cestou.

Perfektné načasovanie


O biznismenoch sa vie, že vedia dobre plánovať, časovať, zvládať stres, motivovať (seba aj iných), predvídať. Medzi ich prednosti patrí i to, že dokážu odhadnúť ľudí, s ktorými sa oplatí pracovať. Bratislava Airport Taxi ponúka profesionálne prepravné služby od roku 1995. Obľúbili si nás prestížne hotely, korporácie, zahraniční hostia, podnikatelia, ale aj jednotlivci a turisti. Zabezpečujeme spoľahlivý transport Viedeň Bratislava, transport Budapesť Bratislava, transport Praha Bratislava, (v oboch smeroch). Náklady sú primerané a cesta mimoriadne pohodlná. V našom vozovom parku nájdete moderné vozidlá, k dispozícií je tiež 24-hodinový servis a profesionálni vodiči, ktorí vyzdvihnú klienta priamo na letisku v dohodnutom čase. Ak hľadáte skutočne spoľahlivého partnera, využite služby spoločnosti Bratislava Airport Taxi.