Monday, January 19, 2015

Tento spôsob dopravy si zamilujete ihneď

Nočná mora, ktorá pred cestou do zahraničia napadne hádam každého z nás. Vyzváňajúci budík prepočujete, auto máte ešte stále v servise, taxi nezoženiete a lietadlo buď zmeškáte, alebo v tom lepšom prípade ho stihnete len tak tak. O dôvod viac, prečo sa oplatí myslieť dopredu.


Pracovná cesta do zahraničia, akou býva povedzme transfer Viedeň Bratislava, sa už dávno netýka iba zamestnancov a manažmentu nadnárodných spoločností. Práve naopak. Stúpa počet ľudí, ktorí sa každoročne zúčastňujú medzinárodných kongresov, seminárov a veľtrhov, ako i podiel zmlúv uzatvorených obchodnými partnermi mimo miesta vášho trvalého bydliska. Ak sú vám predchádzajúce riadky povedomé, isto budete súhlasiť, že v takýchto prípadoch treba dbať naozaj na každý detail. A doprava je jedným z nich.

Komfortné riešenie bez rizika


Pokiaľ je pre vás cesta vlastným autom, prípadne prostriedkami verejnej dopravy, príliš nepohodlná a so zháňaním taxíkov na poslednú chvíľu máte zlé skúsenosti, poznáme ešte jedno riešenie. V poslednom období sa totiž rozmohlo využívanie tzv. „Airport taxi“, čiže transfer, ktorý vás na požadovanej adrese, vo vopred dohodnutom čase vyzdvihne a dopraví priamo na miesto určenia. Jedným zo spokojných klientov, ktorý pred každou pracovnou cestou zvykol riešiť otázku Ako sa dostať z Bratislavy do Viedne na letisko rýchlo a spoľahlivo, je i manažér Juraj. „Cesty do zahraničia sú v mojom prípade bežnou rutinou. Stres súvisiaci s včasnými príchodmi na check-in som zažíval pravidelne, no s tým je už chvalabohu koniec. Na môj stály transfer Bratislava Viedeň využívam špičkovú letiskovú dopravu fungujúcu na báze taxi a nemôžem si sťažovať.“

Prečo je tento typ dopravy čoraz obľúbenejší?


Nielen transfer Viedeň letisko Bratislava, ale i taxi do iných, vzdialenejších destinácií, so sebou prináša značné výhody. Odhliadnuc od ceny, ktorá je pri elektronickej objednávke prepravy neporovnateľne nižšia než využívanie služieb taxíkov stojacich priamo na letisku, klientovi odpadávajú i starosti súvisiace s parkovaním, únavou za volantom či tankovaním. V prípade prepravy väčšieho počtu ľudí bývajú samozrejmosťou viackapacitné autá, respektíve mikrobus či autobus.

Ak aj vy budete nabudúce premýšľať, ako sa dostať z Bratislavy do Viedne, spomeňte si na náš článok. Uvidíte, ako rýchlo a účinne sa možno zbaviť hneď niekoľkých, celkom zbytočných starostí. A to navyše maximálne komfortne, bezpečne i diskrétne.